Vivago-ratkaisuilla parasta palvelua asiakkaillesi

Vivago mahdollistaa hyvinvoinnin ja terveydentilan ratkaisut kattavasti eri kohdissa hoitopolkuja niin kotiutuksen ja palveluasumisen kuin sairaaloiden ja terveyskeskusten sekä rakennuttajienkin tarpeisiin.

Kuntoutus ja kotiutus

Vivago-ratkaisu lisää turvallisuuden tunnetta, tukee jokapäiväistä hoitotyötä ja mahdollistaa hoidon vaikuttavuuden seurannan. Lue lisää!

Kotona asuminen

Vivago-ratkaisu kehittää kotihoidon palveluita ja tukee ennakoivaa hoivaa sekä itsenäistä asumista kotona. Tutustu!

Palveluasuminen

Vivagon palveluasumisen ratkaisu mukautuu asukkaan ja palveluntarjoajan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Lisätietoja täältä.

Sairaalat ja terveyskeskukset

Potilaiden toimintakyvyn jatkuva seuranta - automaattisesti ja luotettavasti. Tutustu lisää!

Vammaiset ja mielenterveyskuntoutujat

Vivago-ratkaisu luo turvallista elinympäristöä ja tukee päivittäisiä rutiineja. Lue ratkaisusta lisää täältä.

Rakennuttajat ja suunnittelijat

Vivagon älykäs hyvinvointiratkaisu antaa kiinteistölle arvoa. Tutustu!

 

Pori otti Vivagon analytiikan ja hyvinvointitiedon tehokäyttöön

Porin kuntoutussairaala uudisti hoitoprosessit käyttäen apuna Vivagon teknologiaa. Reaaliaikaisen hyvinvointitiedon avulla syntyi hoitoketjun kynnykset ylittävä “seinätön sairaala”. Sekä sairaalan potilaat että kotona asuvat asiakkaat saatiin Vivago-kellolla jatkuvan seurannan piiriin. Tuloksena sairaalajakson kuntoutus tehostui, kuntoutusajat lyhenivät ja pärjääminen kotona vahvistui. Toimintamalli tuo kunnalle myös merkittäviä säästöjä.

Case: Juvan kotihoito – Juva otti Vivagon hyvinvointitiedon kotihoidon tueksi

7 000 asukkaan Juvalla otettiin käyttöön uutta teknologiaa hoitotyön laadun lisäämiseksi. Vivagon teknologian ja analytiikan kanssa lähdettiin liikkeelle ketterästi pilottihankkeella. Analyysitiedon hyödyntämisen hoivatyössä varmistaa jatkuva koulutus.