Vivagon älykäs hyvinvointiratkaisu antaa kiinteistölle arvoa

Rakentamisessa katse tulevaan

Rakennusta suunniteltaessa ja asukkaiden tarpeista keskusteltaessa lähdetään usein liikkeelle perustarpeesta eli perinteisestä painikehälytyksestä, jolla hoitaja kutsutaan paikalle. Vivagon ratkaisu tarjoaa perusominaisuuden lisäksi paljon muuta.

Uusi rakennus vaatii saneerausta vasta noin 15-20 vuoden kuluttua ja kiinteistöön valmistumishetkellä valitun järjestelmän tulisi palvella vähintään tänne saakka. Uusi kiinteistö, jossa on huomioitu älykäs turvallisuus tuo kiinteistöllesi arvoa ja tekee siitä kiinnostavan.

Teknisesti Vivago-ratkaisu toimii tietoliikenneverkossa tai matkapuhelinverkossa. Näin Vivago on kaikkien saatavilla, eikä kiinteistön kaapelointi ole hankinnan esteenä. Vivago-ratkaisu on modulaarinen, mukautuen käyttäjän tarpeeseen. 

Vivago järjestelmä vastaa tuleviin, muuttuviin tarpeisiin kasvavalla markkinalla

Nykyaikainen kiinteistö, jossa on käytössä innovatiivinen Vivago-järjestelmä on tulevaisuuden ratkaisu. Vivago tarjoaa ratkaisun, jossa hyödyt eivät jää pelkästään perinteisten hälytysten varaan. 

  • Automaattinen hälytys asukkaan puolesta
  • Asukkaan hyvinvointiraportti lisää palveluntuottajan hoivatyön arvoa
  • Myös perinteinen hälytyspainike
  • Palveluntuottajalle lisäarvoa mm. lääkityksen vaikuttavuuteen
  • Vivago omaisportaali – hyvinvointitiedot asukkaan läheisille
  • Asukkaan valinnanvapaus kasvaa tulevaisuudessa – älykäs turvallisuus tekee kiinteistöstä houkuttelevan
  • Vivago mahdollistaa elinkaarimallin ja sen ominaisuudet sopeutuvat asiakkaan tarpeiden muutoksiin
  • Mahdollistaa toiminnan laajentamisen ympäristön koteihin

Innovatiiviset Vivago-ratkaisut kattavat koko hoivaketjun – kotihoidosta, palveluasumiseen ja tehostettuun palveluasumiseen sekä sairaaloihin ja kuntoutukseen. 

Lataa lisätietoa miten Vivago-ratkaisu auttaa kohteissamme

Vivagon älykäs hyvinvointiratkaisu pidentää rakennuksen elinkaarta

Vantaan Myyrmäkeen valmistui vuonna 2019 yksi Suomen suurimmista ikäihmisille rakennetuista palvelutaloista.

Caritaksella hyödynnetään teknologiaa monipuolisesti palveluasumisessa sekä kotiin vietävissä palveluissa

Vivagon ja Caritaksen yhteistyö on alkanut jo vuonna 2002, kun Caritaksen ensimmäinen palvelukoti, Kairos-koti, avattiin. Tällä hetkellä Vivago-järjestelmä on laajasti käytössä kaikissa Caritaksen palvelukodeissa, kotihoidossa sekä Caritas Sairaalassa.

Pori otti Vivagon analytiikan ja hyvinvointitiedon tehokäyttöön

Porin kuntoutussairaala uudisti hoitoprosessit käyttäen apuna Vivagon teknologiaa. Reaaliaikaisen hyvinvointitiedon avulla syntyi hoitoketjun kynnykset ylittävä “seinätön sairaala”. Sekä sairaalan potilaat että kotona asuvat asiakkaat saatiin Vivago-kellolla jatkuvan seurannan piiriin. Tuloksena sairaalajakson kuntoutus tehostui, kuntoutusajat lyhenivät ja pärjääminen kotona vahvistui. Toimintamalli tuo kunnalle myös merkittäviä säästöjä.

Lataa Vivago esite

Vivago tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja, jotka varmistavat ikäihmisen hyvinvointia ja tekevät heidän elämästään turvallisemman. Perinteisistä turvaratkaisuista poiketen Vivagon ratkaisut varmistavat avun saannin myös tilanteissa, joissa henkilö ei itse pysty pyytämään apua.

Lataa esite

Jaa tämä sivu: